Færder Får

GAMMELNORSK SPÆLSAU

Færder Får er sauer av rasen Gammelnorsk spælsau. Vi holder til ytterst i skjærgården, på Hvasser i Vestfold. Våre dyr driver- skjøtsel av kystkulturlandskapet. I tillegg produserer vi kjøtt, garn og skinnfeller.  

NATURENS UENDELIGE FARGENYANSER

Garnet fra våre sauer kommer i de fargene sauene naturlig gir oss. Vi farger det ikke. De naturlige fargenyansene er derimot uendelige, og spenner fra nesten helt hvitt, til grått, til cognac brunt, mørkebrunt og nesten sort. Det betyr at ingen hesper er like. Det vil alltid være små små nyanseforskjeller. Den unike pelsglansen som gammelnorsk spælsau er så kjent tilfører fargene en dybde som gir en nydelig glød uansett farge. Helt naturlig, uendelig vakkert. 

Er du interessert i garn fra Færder Får ? Les mer på vår garnside,  eller ta kontakt med oss på mail salg@ferderfaar.no