Færder Får

GAMMELNORSK SPÆLSAU

Færder Får er sauer av rasen Gammelnorsk spælsau. Vi holder til ytterst i skjærgården, på Hvasser i Vestfold. Våre dyr driver- skjøtsel av kystkulturlandskapet. I tillegg produserer vi kjøtt, garn og skinnfeller.  

LANGTIDSSTEKT LAMMERIBBE

Færder Får leverer lam med hele sider. Her deler vi en ypperlig oppskrift på hvordan du kan tilberede de.

LA PINNENE HENGE SAMMEN

Henrik J. Henriksen er kokk, matskribent og medeier i restauranten Taco Republica i Oslo. Han skriver om mat i Aftenposten og har laget denne oppskriften på langtidsstekt lammeribbe. Den stod på trykk i A-magasinet i november, og vi gjengir den med tillatelse.  Den er virkelig verdt å prøve og blir selvsagt aller best med lammekjøtt fra Færder Får. 

 Last ned hele artikkelen her. (PDF)

FerderFaar_oppskriftpinnekjott.jpg
FERDERFAAR_OPPSKRIFTPINNEKJOTT2.JPG

Gjengitt med tillatelse.